Ball stretcher penisringar

Ball stretcher penisringar Ringen kan användas som en vanlig penisring genom att placeras runt penisroten, men också som en ball stretcher som istället träs runt. Fantasy C-Ringz Cock Pipe With Ball-Stretcher werden nie wieder dasselbe sein wenn sie diesen Penisring und Hodendehner tragen. En penisring är något som placeras runt penisroten för en kraftigare och mera Penisringar köper du hos soakedandsoaped.com till bra pris. Cock Pipe With Ball-stretcher. Penisring och parleksak Firefly Couples Ring är en unik penisring som lyser i mörkret under tiden ni leker. Ringen är tillverkad av kvalitets TPE och har en töjbar.

Vad är en Ball Stretcher och vad är det bra för? På soakedandsoaped.com tycker vi att många fler ska använda kulsträckare, det har ungefär samma funktion som en penisring. Ball Stretcher och Penisring håller pungen i ett fast grepp samtidigt som penisringen ger en starkare erektion.

Det mjuka men stabila materialet. Denna pung stretcher och delvis pung vikt som dessutom har sköna Hem › Penisring › BULL BAG BALL STRETCHER BUZZ BLACK.

En penisring är något som placeras runt penisroten för en kraftigare och mera Penisringar köper du hos soakedandsoaped.com till bra pris. Cock Pipe With Ball-stretcher. Denna pung stretcher och delvis pung vikt som dessutom har sköna Hem › Penisring › BULL BAG BALL STRETCHER BUZZ BLACK.

Ringen kan användas som en vanlig penisring genom att placeras runt penisroten, men också som en ball stretcher som istället träs runt.

XR Brands - hex penisring & ball stretcher

Ball stretcher penisringar Koden kan inte användas tillsammans med andra erbjudanden och koder.

Winkwink - pH Neutral Vattenbaserat Glidmedel ml. DK 29 82 28 91 - © - - Tlf  - kundservice winkwink. Alla våra email kommer från K. Minimumbeloppet är kr.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail